Familievoorstelling Alice in Wonderland bij Theater De Admiraalszaal

Foto: admiraalszaal.nl

Dat heeft Alice nou nog nooit meegemaakt, een wit konijn op de gang, en daar moet ze meer van weten. Achter het konijn aan verdwijnt ze in het konijnenhol, en valt zo diep dat ze zeker weet dat ze er aan de andere kant van de wereld pas weer uitkomt. Dat is niet helemaal waar- niet de andere kant van de wereld, maar waar dan wel?

Als de Rode Queen hoort dat Alice is aangekomen, raakt ze in paniek en stuurt ze haar rechterhand, de gemene Neef, op pad om Alice te zoeken. Het is vooral van het grootste belang dat Alice de Hoedenmaker niet vindt..!

De anderen doen er intussen alles aan om Alice WEL bij de Hoedenmaker te krijgen. In het hoofd van de Hoedenmaker zit iets verstopt dat alleen Alice eruit kan halen, en wat zal zorgen voor de redding van…

Kom gezellig kijken naar deze leuke familievoorstelling voor jong en oud, vol met leuke muziek, in Service Theater De Admiraalszaal, waar je tijdens de show ook lekker kunt drinken en je wellicht ook de karakters kunt ontmoeten. Het is geen show, maar een beleving!

De musical is een productie van de jeugdgroep van Scattando Theater Group en speelt exclusief in De Admiraalszaal in Geertruidenberg.
Bestel snel je tickets voordat de zaal vol zit via: www.admiraalszaal.nl/alice

  • ZATERDAG 24 JUNI 2023 19.00 UUR
  • ZONDAG 25 JUNI 2023 14.30 UUR
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen