Asieldier van de week: Knappe Fery

Foto: DOC Breda

Lieve vrienden, we hebben jullie hulp dringend nodig! Ontmoet Frey, een lieve zwarte Labrador-kruising van 1,5 jaar oud. Hij heeft onlangs zijn baasje verloren en verdient nu een warm en liefdevol thuis.

Frey is een vrolijke hond, maar heeft nog veel te leren. Hij trekt aan de riem, kent slechts één basiscommando en kan soms angstig zijn. Gelukkig hebben we hem geleerd om van water te houden en nu is hij dol op zwemmen!

Frey heeft echter dringend medische zorg nodig. Zijn heupen zijn niet in goede staat en hij moet geopereerd worden. Het herstel van zo’n operatie is niet mogelijk in een asielomgeving. Daarom zoeken we pleegouders die Frey willen opvangen tijdens zijn herstelperiode, met de intentie om hem daarna te adopteren.

We vergoeden alle kosten voor de operatie, maar we willen graag dat Frey zijn herstel kan doorbrengen in een warm gezin. Na de operatie heeft hij nog een heel leven voor zich om volop van het hondenleven te genieten.

Laten we samenwerken om Frey te helpen! Deel alsjeblieft dit bericht om zijn verhaal te verspreiden en hem zo snel mogelijk een nieuw thuis te bezorgen waar hij kan herstellen en gelukkig kan zijn.

Kijk voor meer informatie over Frey op onze site: Frey 24292 | DOC Breda

Meer informatie:
Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen