Van ambulant kapster naar eigenaresse kapsalon ‘Chantal’s Passion for Hair’

Foto: Chantal's Passion for Hair

Advertorial – Chantal Verheij is in de gemeente Geertruidenberg en omgeving al sinds 2011 werkzaam als ambulant kapster. Daarvoor deed ze de nodige praktijkervaring op in diverse kapsalons in de regio. Op 1 februari komt voor Chantal eindelijk een droom uit en is de officiële opening van haar aan het Plantsoen in Geertruidenberg gevestigde eigen kapsalon met de alleszeggende naam ‘Chantal’s Passion for Hair’. Vanaf maandag 3 februari zijn dames, heren en kinderen van harte welkom. “Je kunt in mijn kapsalon terecht voor knipbeurten, styling, kleuren en nog veel meer. Is er een bijzondere en feestelijke aangelegenheid, zoals bijvoorbeeld een bruiloft in aantocht, en wil je met wat meer cachet voor de dag komen? Maak dan gerust een afspraak, want er is erg veel mogelijk”, vertelt een trotse Chantal.

De inrichting van kapsalon ‘Chantal’s Passion for Hair’ is modern en industrieel ingericht, die in combinatie met de rustige kleuren zorgen voor een sfeervolle inrichting waarbij een ieder zich al snel thuis zal voelen. Chantal zegt de toekomst van haar kapsalon rooskleurig in te zien. “Ik krijg op mijn besluit te stoppen met het ambulante werk en in Geertruidenberg een eigen kapsalon te openen heel veel positieve reacties van mijn klanten. Ook in mijn eigen zaak is service heel belangrijk. Zo kunnen de klanten even binnenlopen om de nekhaartjes te laten weghalen of de pony te laten bijwerken.” Uiteraard kun je bij ‘Chantal’s Passion for Hair’ terecht voor wassen, knippen en kleuren, maar de ervaren kapster Chantal doet veel meer. Naast het ‘creëren’ van het geschikte bruidskapsel, inclusief proefkapsel, verzorgt zij desgewenst ook de make-up. Daarnaast verricht zij voor elke klant extra’s zoals epileren, wenkbrauwen kleuren en het haar opsteken of vlechten. Zij zegt daarover: “Mensen iedere keer opnieuw verblijden en verbazen met een fris kapsel en desgewenst wat meer, dat is mijn absolute passie.”

Osmo en XP100

Chantal gebruikt in haar kapsalon louter topmerken als Osmo en XP100. Deze professionele producten zijn ook verkrijgbaar bij ‘Chantal’s Passion for Hair’. De haarproducten van Osmo zijn voor zowel vrouwen en mannen. Dat merk volgt geen trends, maar maakt ze. Met producten voor onder andere styling en verzorging creëert u in een handomdraai de gewenste haarstijl. Voor haarkleuring gebruikt Chantal de producten van XP100, waarmee het haar tegelijk gekleurd en gevoed wordt. Deze producten zijn namelijk op basis van mediterrane kruidenextracten en etherische rozemarijnolie. Producten die niet alleen gebruikt worden door een kapster met ‘Passion for Hair’ als Chantal, maar ook zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Stap ook een binnen in de nieuwe kapsalon en ervaar wat Chantal bedoelt met ‘Passion for Hair’.

 

Chantal’s Passion for Hair is gevestigd aan Plantsoen 1 te Geertruidenberg. De openingstijden zijn: maandag en dinsdag van 9.00 tot 17.30 uur, woensdag van 9.00 tot 20.00 uur, donderdag gesloten, vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Voor meer informatie: www.chantalspassionforhair.nl of (ook voor het maken van een afspraak) tel. 0162-854444.