Bezoek op afspraak bij Kwekerij Dongeneind

Foto: Kwekerij Dongeneind

Advertorial – Elk jaar vinden wij het fijn om klanten te ontvangen in onze kwekerij en op hun gemak vrij te laten rondlopen tussen alle prachtige bloemen. Wij genieten er van om onze zaak vol te zien met mensen die naar eigen smaak plantjes uitzoeken om hun balkon, terras of grote tuin helemaal op te fleuren.

Of dat nu een balkonbak met roze Oostenrijkse geraniums, een mooie pot gevuld met verschillende petunia’s of een hangpot met waterreservoir is, wij kweken onze producten met plezier op de plaats waar het ook weer verkocht wordt. En bij dat alles, hebben wij normaal gesproken een klein terras waar de klant een gratis kopje koffie of thee kan drinken.

Bezoek op afspraak

Helaas gaat dat dit jaar niet in verband met het coronavirus. Voor het welzijn van onze klanten en medewerkers kunnen wij maar een beperkt aantal klanten tegelijkertijd ontvangen. Om dat in goede banen te kunnen leiden in de tijd waarin het bij ons normaal gesproken heel druk is, gaan wij met bezoek op afspraak werken vanaf 14 april.

Daarvoor hebben wij een speciale website en telefoonnummer in het leven geroepen. De klanten plannen online (of via de telefoon/Whatsapp) een tijd in en geven aan met hoeveel personen ze komen (maximaal 2). Vanaf dat tijdstip heeft de klant ongeveer een uur om zomerbloeiers uit te zoeken. Daarnaast vragen wij om zoveel mogelijk alleen te komen, de RIVM regels na te volgen en een bezoek aan onze kwekerij niet te zien als een uitje. Op deze manier kan iedereen veilig zijn of haar tuin of het balkon gezellig maken.

Geniet deze zomer van onze zomerbloeiers en dan hopen wij volgend jaar iedereen weer gastvrij te kunnen ontvangen met een kopje koffie in de Keukenhof van Brabant.

Uw bezoek inplannen? www.kwekerijdongeneind.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden