Drumles bij JD Drums

Foto: JD Drums

JD Drums is sinds 2019 actief in de gemeente Geertruidenberg en omstreken met het leveren van muziek/drumles. De muziek lessen worden bezorgd door Jasper Domenie. “Wat is het verschil met andere muziek scholen? Het verschil tussen mij en anderen muziek scholen is dat er bij JD Drums altijd met veel plezier les word gegeven en genomen. Ook zijn de lessen flexibel, vernieuwend en praktijk gericht. Er is altijd sprake van privéles. Hierdoor krijgt de leerling 100% individuele aandacht. De lesstof sluit hiermee optimaal aan bij het niveau en de interesse van de leerling. De leerling wordt niet afgeleid en er ontstaat veel ruimte voor het opbouwen van een goede band tussen leerling en docent. Het is toegestaan voor een van de ouders/verzorgers van de leerling om de les bij te wonen.”

Op het moment dat je bij Jasper in de les komt voelt u z ich al gelijk thuis. U komt in een ingerichte studio binnen en u kunt tijdens het wachten heerlijk zitten toekijken hoe de leerling les aan het nemen is. Wil jij graag komen drummen bij JD Drums? Plan dan eerst een proefles of kom een keer kijken bij een van onze bezorgde lessen. Zo weet je wat je van ons kan verwachten. Hierbij zullen we bespreken hoe de lessen zullen zijn en wat je allemaal nodig hebt om maximaal te kunnen genieten van de lessen De proefles is geheel vrijblijvend en gratis. De drumlessen worden bezorgd in Geertruidenberg aan de Heulweg. Mail snel of ga naar de website.

Drummer huren?

Naast het geven van muziekles is JD Drums nog meer actief in de muziek. U kunt namelijk JD Drums inhuren als drummer. Op het moment dat u als band/muzikant een project hebt eenmalig of vaker en je zoekt naar een ervaren drummer dan kunt u JD Drums inschakelen en al kunt zorgeloos verder met uw project. Heb jij een super gaaf lied geschreven maar geen geld om een hele studio af te huren. Dan kan je bij JD Drums de drum samples laten opnemen dit kan gedaan worden door jouwzelf of door JD Drums zelf. “ik vind dit vooral voor de beginnende of jonge band een mooie oplossing. Die hebben niet al te veel om te spenderen en kunnen hierdoor toch doorgroeien als muzikanten/band”.

Webshop

Als je aan Jasper vraagt wat zijn toekomst plannen zijn met zijn onderneming spreekt hij vol gepassioneerd erover. “Het voor mij eigenlijk allemaal heel klein begonnen met maar 1 leerling. Als ik nu kijk wat ik in een jaar al heb bereikt is dit al boven mij verwachtingen die ik had. Maar als ik echt verder zou gaan kijken en dan mijn droom kan uitlaten brengen, zou ik heel graag nog een webshop erbij beginnen gespecialiseerd op slagwerk. Ik ben hier stiekem al een klein beetje mee bezig maar dat kan je binnenkort op mijn website bekijken.”

Bent u geïnteresseerd in wat JD Drums te bieden heeft neem dan contact op via mail: [email protected] of via de website www.jddrums.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen