Gemeente Geertruidenberg: Aangepaste dienstverlening

Foto:

Afgelopen vrijdag was er opnieuw een persconferentie. Daarin kondigde het demissionaire kabinet nieuwe coronamaatregelen aan. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor onze dienstverlening.

Wij doen onze uiterste best om onze dienstverlening zoveel mogelijk door te laten gaan. Online kunt u steeds meer zaken regelen, maar ook persoonlijk contact blijft mogelijk. Uiteraard wel met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Regel zoveel mogelijk zaken online

Om de bezoeken aan het gemeentehuis te beperken, vragen wij u om zoveel mogelijk zaken online te regelen via www.geertruidenberg.nl. Een aantal zaken die u online kunt regelen zijn:

  • Geboorteaangifte
  • Doorgeven verhuizing
  • Meldingen aan openbare ruimte/aan Boa’s/klachtenmelding etc.
  • Melding voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap

Persoonlijk contact met de Gemeentewinkel

Wilt u toch liever langskomen in het gemeentehuis om uw zaken te regelen? Maak dan een afspraak en houd dan rekening met het volgende:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Kom niet als u klachten heeft.

Tijdelijk geen avondopenstelling

De horeca, niet-essentiële winkels (zoals kleding- en meubelzaken), de cultuursector (theaters en bioscopen) en doorstroomlocaties zoals musea en amateursportclubs moeten de deuren sluiten tussen 17.00 uur en 5.00 uur ’s ochtends. Daarom hebben we vanaf woensdag 1 december tijdelijk geen avondopenstelling. Deze maatregel duurt minstens 3 weken.

Wij blijven bereikbaar

We blijven telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 14 0162. Ook kunt u nog steeds op afspraak bij ons terecht. Via www.geertruidenberg.nl kunt u zelf een afspraak inplannen.

Door de huidige maatregelen kan het zijn dat u wat langer moet wachten aan de telefoon of aan de balies van de Gemeentewinkel. Wij vragen uw begrip hiervoor.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen