Deze week in de spotlight: Kyona en Bo twee lieve Podenco kruisingen.

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Kyona en Bo zijn twee lieve Podenco kruisingen. Kyona is de moeder van Bo, zij is bijna 13 jaar en Bo is bijna 8 jaar. Omdat zij erg aan elkaar gehecht zijn, worden zij alleen samen geplaatst. De reden dat zij bij ons binnen zijn gekomen is omdat de eigenaar niet meer voor hen kon zorgen.

Dit duo moet erg wennen aan nieuwe mensen en situaties. Ze zullen dan ook eerst afwachtend reageren op mensen die zij nog niet kennen. Kyona is soms net wat vlotter dan Bo en zoekt sneller contact, maar als er een stukje worst tegenover staat kan ook Bo best nieuwsgierig zijn. Beide honden zijn namelijk best wel lekkerbekken en slaan een lekkere traktatie nooit af. Als ze eenmaal gewend zijn, komen ze graag snuffelen en Bo wil dan graag gekriebeld worden.

Samen is dit duo gewoon heel leuk, ze zijn met elkaar soms nog best wel speels en kunnen dan ook nog heerlijk met elkaar stoeien.

Wij zoeken een eigenaar die met zachte hand werkt want beide honden zijn gevoelig.

Bo en Kyona vinden het heerlijk om te wandelen, alleen wij verwachten dat met name Bo een jachtinstinct heeft en daardoor niet los kan lopen. Daarom zoeken wij een nieuw thuis met een goede afgesloten tuin zodat ze lekker rond kunnen struinen.

Bent u al verliefd op dit leuke, lieve duo? Dan horen wij graag van u!

Meer informatie: Dierenopvangcentrum Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen