Huis van de week: de Aakschipper 9 Raamsdonksveer

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Grote fraai afgewerkte uitgebouwde TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met BERGING in jaren 30 stijl. Deze woning is gelegen op een SUPER locatie, luxe van uitvoering en beschikt over 4 slaapkamers.

De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuid-oosten en is voorzien van een terras en gazon. Achter de woning is een overdekte veranda gerealiseerd om al heerlijk vroeg in het voorjaar van het zonnetje te kunnen genieten.

De grootste pluspunten van deze woning zijn:

– Ruime perceelsoppervlakte: 280 m²
– Inhoud: ca. 603 m³
– Woonoppervlak: ca. 175 m²
– Bouwjaar: 2009
– Bouwstijl prachtige jaren 30 stijl.
– Luxe woonkeuken
– Grote woonkamer met natuurstenen vloer (vloerverwarming)

Begane grond:
Ruime entree/hal met trapopgang, moderne toiletruimte met fonteintje, meterkast en toegang tot de grote L-vormige woonkamer. Gehele begane grondvloer is voorzien van een donkere natuurstenen vloer, met vloerverwarming. De royale woonkamer heeft aan de voorzijde een zithoek met een gashaard. Aan de achterzijde is de tuin bereikbaar door de dubbele openslaande tuindeuren. De woonkeuken is gelegen aan de achterzijde, gedeeltelijk in de voormalige garage en gedeeltelijk in de uitbouw. De keuken is door de glaspartijen heerlijk licht en heeft een moderne uitgevoerde keukeninrichting (2011) met een kookeiland, v.v. een natuurstenen aanrechtblad. De keuken is uiteraard voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur; 4- pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, stoomoven, 2 koelkasten, vrieskast met 4 lades en een koffiezetapparaat.
In de berging bevinden zich de witgoedaansluitingen en is veel bergruimte gecreëerd. De berging geeft tevens toegang tot de oprit aan de voorkant. In de tuin is nog een tweede houten berging aanwezig. De achtertuin is voorzien van twee verschillende overkappingen en een dubbel terras en gazon.

Eerste verdieping:
De royale overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers met dakkapellen en badkamer.
Slaapkamer 1 grote slaapkamer, gelegen aan de voorzijde v.v dakkapel
Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde v.v dakkapel
Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde v.v dakkapel.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een keurige vloerbedeking en gestuukte wanden en op de eerste verdieping is ook een airco-unit aanwezig.
De badkamer is luxe uitgevoerd. De inrichting heeft een inloopdouche met regendouche, toilet, ligbad en een dubbel wastafelmeubel. De badkamer is tevens v.v een t.v. aansluiting en ingebouwde geluidsboxen.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de tweede verdieping.
Op de voorzolder is de opstelling van de cv-ketel (Daalderop HR combiketel 2009) Hier ook een aansluiting wasmachine droger. De vierde slaapkamer met dakraam en toegang tot een ruime berging en is v.v. een vlizotrap welke toegang geeft tot een extra bergzolder in de nok van het dak.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen